HR EN
Kaptol 4a, 10000 Zagreb, Telefon: +385 1 488 02 61
Fax: +385 1 664 20 22, e-mail: booking@hostelkaptol.com.hr

O nama


Potpuno novi hostel, u samome srcu grada, u neposrednoj blizini svih Zagrebačkih atrakcija.
Nasuprot Katedrale, nekoliko koraka udaljen od trga bana Jelačića i poznatog placa Dolac, sve to čini ovu lokaciju jednostavno savršenom. Kafići, restorani, noćni život – sve je nadohvat ruke i nema potrebe za korištenjem javnog prijevoza, no, naravno, ukoliko želite posjetiti i neke od ostalih lokacija u gradu, tramvajske stanice su u neposrednoj blizini.
Naše savršeno dekorirane privatne sobe i spavaonice zasigurno će zadovoljiti Vašu potrebu za udobnošću i relaksacijom, dok ćete u našem restoranu pronaći brojne delicije spravljene od strane jednog od najpoznatijih hrvatskih kuhara. Naravno, ne zaboravimo i to da je doručak uključen u cijenu smještaja.
 
Besplatan WiFi dostupan u cijelom hostelu, besprijekorna čistoća i naše ljubazno osoblje su samo jedan dio vrhunske usluge koje Vam nudimo.
 
Luksuzne kupaonice, stolovi i stolice u svakoj sobi, ormar i prostor za ostavljanje prtljage omogućit će Vaš boravak u hostelu savršenim. Ne čekajte ni trenutka više, rezervirajte odmah i dopustite nam da Vam omogućimo luksuzno odsjedanje jednako onim u hotelima i sve to za cijenu i domaći ugođaj koje pruža hostel.
 

Print site